Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2013 » Март » 29 » Отново повод за гордост
12:05
Отново повод за гордост
На 27. ІІІ. 2013 г. Младежки дом Търговище награди участниците в 14-я Общински конкурс „Слово и багра”. За пореден път талантите на Второ СОУ показаха уменията си да претворят мислите и мечтите  си чрез слово и четка. По думите на журито, много смелост, искреност  и мъдрост са показали участниците, интерпретирайки темата: „Моето европейско бъдеще”. Гордеем се с нашите първенци:В РАЗДЕЛ ЛИТЕРАТУРНО ТВОРЧЕСТВО : 

Десислава Борисова6 б класМарио Юлиянов9 а клас
Атина Филева7 г класЛидия красимирова11 б клас
Весела Недялкова7 г класВладимир Георгиев11 б клас
Жанет Спасова7 г класМустафа Бехчетов11 б клас
Пламен Пламенов9 а класХристо Руменов11 б клас


В РАЗДЕЛ ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО:

Гергана Димитрова8 б класСтанислава Емилова11 в клас
Елена Руменова8 б класГабриела Кънева11 в клас
Владимир Радев9 в класИвана Ярославова11 в класГрамоти получиха и преподавателите, които поощряват и насочват талантите на училището : Йорданка Филева, Зорница Апостолова, Татяна Трендафилова.
На сцената на Младежкия дом се изявиха много талантливи деца на Търговище – певци, танцьори, балетисти, което превърна церемонията по награждаването в истински спектакъл от чувства и красота.
Зорница Апостолова
преподавател по български език и литература
Второ СОУ „Проф. Н. Маринов”


Категории: Конкурси | Views: 768 | Добавено от: MRebi | Rating: 5.0/2
Общо бр. коментари: 0
avatar