Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2016 » Юни » 15 » Петокласниците художници на ІІ СОУ откриха своя изложба
14:06
Петокласниците художници на ІІ СОУ откриха своя изложба

В края на учебната година учениците от V б клас на Второ СОУ „Проф. Никола Маринов” Търговище подредиха изложба от най-красивите си творби, за да  покажат своите умения и таланта си на всички ученици и учители. Над своите картини петокласниците работиха в часовете за задължителна подготовка и в тези за ЗИП и СИП под ръководството на Александър Христов и Диана Ангелова – старши учители по изобразително изкуство. Използваните техники и теми са разнообразни. Преобладават предимно природните картини и тези, посветени на български традиционни празници.

Изложбата е подредена в зоната за социални контакти в Кибер центъра на училището. Тя ще радва всички до 15 юни, след което част от творбите ще бъдат изпратени за участие в различни конкурси.

 

Йорданка Филева – главен учител

Категории: Дейности и инициативи | Views: 899 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/2
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar