Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2013 » Юни » 19 » Поредните отличия от национален конкурс – за ученици и учители
11:33
Поредните отличия от национален конкурс – за ученици и учители
Литературните таланти на ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов” гр. Търговище за пореден път получиха признание – спечелиха призови места в Националния конкурс „Зелената планета 2013”, част от Международния детски екологичен Форум „Зелената планета 2013”. Това са:
Поезия
I награда - Надежда Чалъкова – ІІІ в клас
II награда Марти Савов ІІІ в клас
II награда - Мустафа Мустафов ХІ б клас

Проза 
II награда - Лидия Йорданова ХІ б клас
III награда - Марти Савов ІІІ в клас

Учениците получиха грамоти и предметни награди.

С десетдневна творческа почивка - през юли в Курортен комплекс „Камчия” - са наградени педагозите консултанти:
Йорданка Филева – главен учител по литература
Гюлфие Велиева – възпитател в начален етап

Творбите на победителите са представени за участие в конкурсната програма на Международния детски екологичен форум „Зелената планета 2013”. Конкурсът е включен в Националния календар за извънучилищните дейности на МОМН за 2012/2013 уч. г. Той се провежда по инициатива на Общоруското обществено детско екологично движение „Зелена планета” в рамките на Международната му програма „Диалог на културите: от запознаването към уважение” и се подкрепя от държавни, научни и културни институции и организации от Русия и други държави. Организатори на национално ниво за България са Фондация „Устойчиво развитие за България”, Руският културно-информационен център и Националният дворец на децата. 



Категории: Конкурси | Views: 847 | Добавено от: MRebi | Rating: 5.0/2
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar