Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2014 » Февруари » 17 » Празник на любовта с песните на „Диана експрес“
16:50
Празник на любовта с песните на „Диана експрес“
В музикално-поетичната вечер „Влюбено сърце" се сляха красотата на музиката и вълшебството на поезията. Магията направиха на 13.02.2014 г. в актовата зала на ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов" Търговище музикалните таланти от класа поп и рок пеене с ръководител Десислава Станкова и младите поети от ХІІ б клас с преподавател Йорданка Филева. През тази година се навършват 40 години от издаването на първия студиен албум на „Диана експрес". ІІ СОУ отбеляза тази годишнина,  като възстанови 14 от най-популярните песни на групата акустично. Професионалният съпровод на Петър Божанов – пиано, и Илия Илиев – китара, повиши емоционалния градус от прекрасните изпълнения на Йоанна, Виктория, Теди и Косара, Симона, Павлина, Марияна и Габи, Милена, Пламена, Доротея, Теолина, Дени и Тони, Стоислав, Симона. 
Който поне веднъж в живота си е бил влюбен, той непременно е разбрал, че това чувство го е направило вълшебник. Той непременно е почувствал силата на любовта, за която споделиха свои стихове зрелостниците Лидия, Стефани, Петър и Мустафа.
Празникът бе споделен и от Стефан Станчев – тази вечер не в качеството си на старши експерт от РИО Търговище, а като приятел на музикантите и невероятен изпълнител на песните на „Диана експрес" в дует  с Деси Станкова. Директорът на училището Галя Панайотова, помощник-директорите Елеонора Панайотова, Даниела Стойнова и Пламен Иванов съпреживяха с младите хора красивите чувства, породени от шлагерите „Влюбено сърце", „Адаптация", „Сутрин", „Северина", Синева"и др.    
Песните на „Диана експрес" продължават да ни вълнуват! И след 14 февруари – денят, когато всичко е любов!


Категории: Дейности и инициативи | Views: 959 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar