Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2016 » Февруари » 11 » Проект „Семействата се учат” обединява учители, родители, ученици във ІІ СОУ Търговище
14:18
Проект „Семействата се учат” обединява учители, родители, ученици във ІІ СОУ Търговище

Второ СОУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище се включва като партньор в проект „Семействата се учат” по покана на Фондация за развитие на културния и бизнес потенциал на гражданското общество. Целта е да се засили връзката между родителите и училището. Активно в дейностите по проекта ще участват ІІІ в, V б, ІХ в клас, както и други класове. На родителски срещи техните класни ръководители В. Василева, Г. Димитрова, П. Грудева разясниха същността на проекта. Вече тече първият етап на изпълнението му - провежда се проучване за нагласите на родителите и училищата по отношение на работата им заедно. Заинтересованите страни попълват онлайн анкети за директори, учители, родители.

Фондация за развитие на културния и бизнес потенциал на гражданското общество започва от ноември 2015 г. своята работа като партньор по проект „Семействата се учат”, 2015-1-UK01-KA201-013815, с водеща организация Selby Trust (Великобритания). Проектът включва организации от 5 страни – България, Великобритания, Италия, Полша и Румъния.

Йорданка Филева – главен учител

Категории: Дейности и инициативи | Views: 710 | Добавено от: Rebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar