Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2013 » Март » 6 » Първи брой на вестник „Второкласниче”
10:48
Първи брой на вестник „Второкласниче”
На 01.03.2013 г. в актовата зала на ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов” гр. Търговище малките журналисти от ПИГ – ІІ клас, ІІІ група, представиха първи брой на своя вестник „Второкласниче”. Те заявиха желанието си да развиват своето творческо въображение и талант, да направят първите си стъпки в журналистиката, да се научат да пишат, да редактират и графично да оформят страниците на вестника.
Детската редакция представя следните страници – „Моите приятели”, „Забавно междучасие”, „Свободен час”, а на първа страница главният редактор Кристияна  пожелава попътен вятър на новото издание.
Гости и помощници на децата бяха техните родители, които бурно аплодираха творческите изяви на второкласниците. Всички заедно посрещнаха Баба Марта, която закичи млади и стари с мартенички, пожела здраве и творческо вдъхновение на малките таланти. 
Вестник „Второкласниче” е творчески продукт от  работата на учениците по  проектно-базирано обучение, под ръководството на старши възпитател Антоанета Стоянова.

Категории: Иновативни практики | Views: 1178 | Добавено от: MRebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
avatar