Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2016 » Декември » 27 » Първокласници от Второ СУ Търговище зарадваха с подаръци деца и младежи с увреждания
11:49
Първокласници от Второ СУ Търговище зарадваха с подаръци деца и младежи с увреждания

Коледни подаръци за 311 лв. подариха учениците от група за целодневна организация на дейностите І а и І в клас на Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище, на децата от центровете за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания в Търговище. Заедно със своите родители те се включиха в националната инициатива Операция „Плюшено мече“. На 23.12.2016 г. изненадаха нуждаещите се в тези центрове, като им подариха топли хавлии, флашки, флумастери, цветни моливи, гланцови блокчета и скицници за рисуване.

Родителите на малките доброволци и техните учители споделиха, че е нужно по-често децата им да се включват в такива благотворителни инициативи. Така подрастващите ще научат повече за човешките добродетели, ще бъдат по-добри. С много радост и удовлетворение от благородната си постъпка първокласниците излизат в коледна и новогодишна ваканция. Организатор на инициативата е Гюлфие Велиева – учител в група за целодневна организация на дейностите, която вече няколко години осъществява партньорството между Второ СУ и центровете за настаняване от семеен тип в Търговище.

Йорданка Филева – главен учител

 

Категории: Дейности и инициативи | Views: 929 | Добавено от: Rebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 1
avatar
1 rossi_sav • 16:30, 02.01.2017
Благодаря на всички които имаха възможност и помогнаха.Господ да е с Вас!!!
omForm">
avatar