Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2016 » Януари » 21 » „Пътешествай и играй – Европа опознай!” – нов проект по гражданско образование във ІІ СОУ Търговище
10:42
„Пътешествай и играй – Европа опознай!” – нов проект по гражданско образование във ІІ СОУ Търговище

Новата 2016 година за учениците от полуинтернатна група ІV клас на Второ СОУ „Професор Никола Маринов” Търговище започва с много игри и развлечения.

На 21 януари - Световен ден на прегръдката - стартира техният проект по гражданско образование на тема „Пътешествай и играй – Европа опознай!”. На този ден четвъртокласниците даряват приятелска прегръдка на Европа. В книжките „ Ти и Европа” малчуганите ще оцветяват знамената на страните членки на Европейския съюз и ще откриват техните столици. Чрез дейностите по проекта ще научат още много интересни факти за Стария континент. Ръководител на проекта е старши възпитател Гюлфие Велиева.

Пожелаваме успех на любознателните млади европейци!

Йорданка Филев – главен учител

Категории: Дейности и инициативи | Views: 699 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar