Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2012 » Март » 12 » „Работа със заинтересовани страни”
14:12
„Работа със заинтересовани страни”

Галина Йорданова, помощник-директор по учебната дейност на ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов” гр. Търговище,  участва в тридневно обучение  /9-11.03.2012 г./ на тема „Работа със заинтересовани страни”, което се проведе в Националния институт за обучение и квалификация в системата на средното образование в Банкя. Обучението е във връзка с иновативната практика „Заедно, задружно, с общи усилия” за националния конкурс за иновации в управлението. В него взеха участие 35 души – директори, помощник-директори, главни учители, старши учители от област Търговище.

Предстои провеждане на вътрешно-училищна квалификационна форма, през март 2012 г., на която Г. Йорданова ще запознае педагогическия колектив с разгледаните по време на обучението теми и казуси: общоевропейски и национални политики в областта на образованието и обучението, основни насоки на стратегическото планиране, идентифициране и анализ на заинтересовани страни, консултационен процес и изработване на комуникационен план.

Предвижда се в края на месеца в същото обучение да участва Пл. Иванов – помощник-директор на училището.

Категории: Иновативни практики | Views: 1029 | Добавено от: MRebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar