Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2010 » Септември » 24 » С песен срещу бедността.
20:38
С песен срещу бедността.

     Европейската комисия стартира европейски музикален конкурс, като приканва младите европейци на възраст между 15 и 25 години  да участват с песен, която изразява подкрепа за борбата срещу бедността в света.

     Всеки участник трябва да създаде оригинална песен, в която се засягат общите проблеми на развитието и най-вече осемте Цели на хилядолетието за развитие. Победителите, които ще бъдат избрани с гласуване онлайн и жури от професионални музиканти, ще могат да направят професионален студиен запис на своята песен и ще имат възможност за изява по време на Европейските дни на развитието през декември 2010 година в Брюксел.

     Музикалният конкурс е част от кампанията „Аз се боря с бедността", чиято цел е да се повиши осведомеността сред подрастващите относно дейността на ЕС в областта на сътрудничеството за развитие.
     

Можете да се присъедините към нас ако:

  • сте граждани на ЕС между 15 и 25 години
  • можете да напишете песен за борбата с бедността по света
  • изпратите своята песен преди 30 септември 2010 г. по обяд централно европейско време.
     

     Двама победители ще бъдат избрани от 27-те страни на ЕС: един от жури от професионалисти, а другият от интернет потребителите.
     Може да спечелите професионален студиен запис на своята песен и да я изпълните по време на Европейските дни на развитието в Брюксел през декември 2010 г.

 

За повече подробности натиснете ТУК






Категории: Конкурси | Views: 765 | Добавено от: MRebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar