Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2011 » Ноември » 16 » Стипендианти от ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов” Търговище
10:22
Стипендианти от ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов” Търговище

Трима ученици от гр. Търговище спечелиха в V-я конкурс на проект „1000 стипендии" към фондация „Комунитас” за уч. 2011/2012 г., и тримата са от ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов”:

     Яница Панайотова – Х б кл. – област физика

     Петър Петров – Х б кл. – област литература, в екип с Йорданка Филева – учител наставник

     Георги Георгиев – ХІІ б кл. – област  литература

Целите на проекта са да открива и насърчава деца с изявени способности и интерес към личностно развитие, да оказва финансова и консултантска подкрепа и да стимулира стремеж към знание и качествена промяна в личния и интелектуалния статус на стипендианта. За постигането им през учебната 2011-2012 година проектът осигурява годишна стипендия, която се състои от финансова част, достъп до професионални консултации и кредит за книги на деца със заложби, както и стимули за техните учители - наставници.

Категории: Конкурси | Views: 825 | Добавено от: MRebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar