Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2012 » Декември » 31 » Стипендии на още две талантливи деца
18:46
Стипендии на още две талантливи деца
Стипендии на още две талантливи деца, в рамките на тази година, са отпуснати със заповед на кмета на община Търговище д-р Красимир Мирев. Това съобщиха от пресцентъра на кметството.
Стипендии ще получат двама ученици от Второ СОУ „Проф. Никола Маринов", завоювали призови места в Осмия национален пленер „Врачанска есен 2012” – Антон Христов Дамянов, който е класиран на второ място в категория „Графика” във втора възрастова група 11-12 клас и Лилиа Иванова Христова, заела второ място в категория „Живопис”, също втора възрастова група 11-12 клас.
Съгласно Наредбата за условията и реда за осъществяване на закрила на деца с изявени дарби стипендиите се отпускат на ученици, класирани на призови места в национален или международен конкурс, олимпиада или състезание.
Категории: Конкурси | Views: 579 | Добавено от: MRebi | Rating: 5.0/3
Общо бр. коментари: 0
avatar