Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2011 » Юни » 30 » Стипендии за деца с изявени дарби
09:38
Стипендии за деца с изявени дарби

     Кметът на Община Търговище предоставя стипендии на 6 деца с изявени дарби от Община Търговище, 4 от които са от гимназиален етап на ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов”.

Анжелика Светославова Цветанова - музика

Невена Светославова Пейкова - музика

Лидия Красимирова Йорданова - литература

      
Четирите талантливи момичета ще получават едногодишни стипендии /50 на сто от минималната работна заплата месечно в рамките на година/, които се отпускат в изпълнение на Наредбата за условията и реда за осъществяване на закрила на деца с изявени дарби.Стефани Стоянова Ангелова - литература

     
Право на стипендия  за  изявени дарби имат деца, класирани индивидуално на първо, второ  или трето място на национален или международен конкурс, олимпиада или състезание в областта на науката, изкуството и спорта, включени в Програмата на МС. 

Категории: Конкурси | Views: 741 | Добавено от: MRebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar