Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2013 » Юли » 16 » Сътрудничество между ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов” Търговище и Нов български университет
12:23
Сътрудничество между ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов” Търговище и Нов български университет
В цялата страна, а и извън нея, са известни постиженията на младите таланти на ІІ СОУ. Сключеният през юни 2013 г. петгодишен рамков договор за образователно сътрудничество между училището и Нов български университет е поредното доказателство за това. Целта е двете учебни заведения да си съдействат за повишаване и подобряване на образованието и образователните възможности на учениците. ІІ СОУ и НБУ ще обменят периодично информация за дейността си, ще споделят опита си в областта на методиката и практиката в преподаването, ще разработват общи образователни проекти, ще участват съвместно в публични образователни програми.
Възпитаниците на ІІ СОУ имат възможност да продължат образованието си в НБУ като редовни студенти в бакалавърските програми „Интериорен дизайн”, „Мода”, „Пластични изкуства” и „Музика”. Учениците от профил „Изкуства – музика и изобразително изкуство” от програмни випуски 2012/2013 уч. г. и следващите, ще започват своето обучение във втора програмна година /ІІІ семестър/, като за първата програмна година им се акредитира определен брой кредити. 
Категории: Актуални събщения | Views: 808 | Добавено от: MRebi | Rating: 5.0/2
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar