Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2015 » Декември » 16 » Темата за дома и семейството обедини децата на ІІ СОУ и Комплекса за социални услуги Търговище
11:30
Темата за дома и семейството обедини децата на ІІ СОУ и Комплекса за социални услуги Търговище

На 15.ХІІ.2015 г. ученици от  Второ СОУ „Професор Никола Маринов” Търговище посетиха Комплекса за социални услуги в града. Поводът бе награждаването на победителите в организирания от Комплекса конкурс на тема „Моят дом, моето семейство“. За своите творби – разкази, есета и стихотворения – бяха отличени следните ученици:

Георги Йорданов IV б клас

Симайла Хюсеин IV д клас

Михаела Иванова VІ в клас

Захари Тодоров VІ г клас

Десислава Георгиева ІХ в клас

Предметни награди и много лакомства получиха победителите, които изненадаха своите приятели с подаръци. Награждаването продължи с коледно тържество - празник на веселието, песните, танците и игрите. Много радост и слънчево настроение внесоха децата от Комплекса, които се надпреварваха кой по-напред да излезе на сцената, за да изпее любима песен или да рецитира стихотворение.

Партньорството между ІІ СОУ Търговище и Комплекса за социални услуги е традиционно. Учениците често посещават своите приятели – не само за празниците, за да говорят с тях, да споделят, да четат или рисуват заедно. Организатор на съвместните дейности е Гюлфие Велиева – старши възпитател.

Йорданка Филева – главен учител

Категории: Конкурси | Views: 878 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/2
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar