Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2015 » Юни » 5 » Обучение на тема „Психическо здраве и личностно развитие. Междуличностни взаимоотношения“
13:22
Обучение на тема „Психическо здраве и личностно развитие. Междуличностни взаимоотношения“

На 4.06.2015 г. в двора на II СОУ „Професор Никола Маринов“, с учениците от V „г“ клас, се проведе групово обучение по проблемите на личностното развитие. Основен акцент  бяха междуличностните взаимоотношения и общуването. Използвани бяха интерактивни ролеви  игри като: „Плодова салата“, „Предаване на импулс“,  „Слепци и водачи“ и др. В края на всяка игра на учениците бе разяснявано каква е целта й, а те споделяха своите притеснения и емоции.

Часът премина в изключително позитивна атмосфера. След приключването му учениците изказаха задоволство, което е най-важният показател за постигнато възпитателно въздействие. Водещ на тренинга бе педагогическият съветник Стойне Калайджийски.

 

 

 Класен ръководител:  Мария Ангелова.

Категории: На училище извън училище | Views: 1277 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/2
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar