Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2009 » Ноември » 23 » XVIII Математически турнир "Иван Салабашев"
20:44
XVIII Математически турнир "Иван Салабашев"
          На 05.12.2009 г. от 10.00 ч. ще се проведе XVIII Математически турнир "Иван Салабашев". Започнал по инициатива на секцията на СМБ в Стара Загора, търнирът придобива все по-голяма популярност. Турнирът се провежда по места под егидата на РИО на МОМН и секциите на Съюза на математиците в България и е предназначен за ученици от 2 до 12 клас. Времето за работа е 120 минути.
          Само за дванадесетокласниците, които желаят резултатите им да важат за конкурсни оценки за приемане в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски", Технически университет-Габрово, Шуменски университет "Константин Преславси" и Русенски университет "Ангел Кънчев" ще има отделна тема с формат 5 въпроса и 3 задачи за решаване, като времето за работа е 180 минути. За признаването на тези резултати съответният участник трябва да се яви или на състезанието в Стара Загора, или в Шумен.
         
Категории: Конкурси | Views: 1316 | Добавено от: Draganova | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar