Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2012 » Септември » 18 » ЗАЕДНО, ЗАДРУЖНО, С ОБЩИ УСИЛИЯ
09:24
ЗАЕДНО, ЗАДРУЖНО, С ОБЩИ УСИЛИЯ
 
 
„Доверието и взаимното уважение извеждат училището като център в работата с вътрешни и външни заинтересовани страни, така че ученикът чувства цялата заобикаляща го общност като подкрепяща го."
По покана на Кмета на Неос Мармарас –Гърция, Г-н Георгиос Капланис, който е и Председател на Организационния комитет, представителна група от Фолклорен танцов ансамбъл „Мисионис" при ІІ СОУ "Проф.Никола Маринов" пътува за Международния фолклорен фестивал -2012г. Групата ще вземе участие в това голямо културно събитиеот 18 до 23 септември 2012г.заедно с международни групи от Словения, Полша, Сърбия, България, Хърватия, Конго, Украйна, Турция, Сенегал,Латвия, Босна и Херцеговина и Гръцки фолклорни състави.
Моделът на ФТА"Мисионис" е максимално добре комуникиран към всички заинтересовани страни, той е устойчив и прилага иновационни форми на обучение за развитие на житейски умения. Личностно израстване и утвърждаване на национално самочуствие ,обществено признание на общинско, национално и международно ниво , запознаване с културните традиции на различни държави, води до обогатяване и влияе върху цялостната личност на индивида, развива неговия талант, творческата му същност, облагородява и одухотворява.
Категории: Иновативни практики | Views: 589 | Добавено от: MRebi | Rating: 5.0/2
Общо бр. коментари: 0
avatar