Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

Начало » 2013 » Февруари » 23
Училищната общност на ІІ СОУ „Професор Никола Маринов” гр. Търговище ще отбележи Световния ден за борба с тормоза  в  училище на  27.02.2013 г. /сряда/:
от 17,00  часа  пред  Драматичен  театър Търговище заедно, задружно с І ОУ „Христо  Ботев” - концерт „Да спрем  агресията  в  училище”
от 11.00 и от 13.00 часа в актовата зала на ІІ СОУ - прожекция и обсъждане на  филма  „Виртуален  тормоз”  на  режисьора  Шарл Бинаме
/Тийнейджърка получава лаптоп за рождения си ден и по предложение на приятелките си се присъединява към социална мрежа, в която участват всичките й съученици. Скоро след това тя става обект на виртуален тормоз, с който се опитва да се справи сама, без да потърси помощ. Ще успее ли?/

Прочети още ›››
Category:Дейности и инициативи | Views:2672 | Added by:MRebi | Date:22.02.2013 | Коментари (0)