Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

Начало » Безопасност на движението по пътищата
« 1 2

ДОКЛАД
от  Училищната комисия по Безопасност на движението по пътищата
при Второ СОУ ,,Проф.Никола Маринов“ гр.Търговище

>>> ПРЕГЛЕД/ЗАПИС <<<


При нужда може да изтеглете Adobe Reader оттук 
Прочети още ›››

 

Информация
за проведените  инициативи  във Второ СОУ ,,Проф.Н.Маринов“
относно  Национална кампания за опазване здравето и живота на учениците по БДП и отбелязване на Световния ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни произшествия-16.11.2014г.

Прочети още ›››

Началото на учебната година е изпълнено с настроение, тържественост и еуфория. Много деца за първи път прекрачват прага на училището, други се завръщат в класните стаи след лятната ваканция, на трети предстои за последна година да посрещнат 15 септември в училищния двор като ученици.
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ОБАЧЕ, някои деца никога повече няма да чуят отново училищния звънец, защото са станали жертва на тежка катастрофа на пътя.
Прочети още ›››

Уважаеми родители,
започна новата учебна година. Цялата училищна общност на ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов" гр. Търговище споделя грижата и отговорността за живота и здравето на учениците като участници в движението. За да няма пострадали деца при ПТП, ние, класните ръководители, заедно с членовете на училищната комисия по безопасност на движението, ...
 
Прочети още ›››

1-12 13-16