Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2015 » Февруари » 17 » Четенето – лесно и забавно
11:21
Четенето – лесно и забавно

Вълнуващо преживяване за учениците от ІІ г и ІІ д класове на ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов” бяха часовете по извънкласно четене, проведени в зала „Лос Анжелис” на Кибер центъра в  училището. С помощта на таблети и под формата на забавна игра, второкласниците изпълняваха разнообразни задачи, които им позволиха да се потопят в приказния свят на Х.К.Андерсен. Те пътешестваха на крилете на „Дивите лебеди”, танцуваха с „Цветята на малката Ида”, потопиха се в морските дълбини с „Малката русалка” и се посмяха с „Новите дрехи на царя”.

Модерното оборудване и интерактивните методи на преподаване засилват интереса на учениците към учебния материал, правят изучаването на всеки учебен предмет лесно и забавно.

Елена Чукарева – главен учител за начален етап

Категории: Иновативни практики | Views: 787 | Добавено от: Rebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
avatar