Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2016 » Юни » 10 » Дейности по БДП във ІІ СОУ Търговище Интересно, забавно, полезно
08:29
Дейности по БДП във ІІ СОУ Търговище Интересно, забавно, полезно

Петокласниците от Второ СОУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище проведоха велосъстезание и викторина на тема „Да пазим децата на пътя“, свързана с безопасността на движението по пътищата. Децата решаваха листовки с въпроси по БДП, подреждаха пътни знаци под формата на пъзел, симулираха оказване на долекарска помощ при пътно-транспортно произшествие. Майсторите колоездачи демонстрираха своите умения в състезанието по приложно колоездене. На велоплощадката в училищния двор учениците показаха умения за действие в условията на пътното движение и култура за безопасно поведение на пътя. Съдия на надпреварата бе старши инспектор Пл. Петков от сектор «Пътна полиция» в ОД МВР–Търговище.

Състезанията са включени в плана на училищната комисия по БДП с председател Пламен Иванов – помощник-директор на ІІ СОУ.

Йорданка Филева – главен учител

Категории: Безопасност на движението по пътищата | Views: 1208 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar