Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2016 » Май » 11 » Ден на отворените врати в Дома на Европа за ученици от Второ СОУ
08:33
Ден на отворените врати в Дома на Европа за ученици от Второ СОУ

Преди още да избледнеят спомените от регионалното състезание за програма „Евроскола“ на Европейския парламент с участието на  ученици от  Второ СОУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище , 24 ученици от училището получиха покана да се възползват от  обявената награда – участие в Деня на отворените врати в Дома на Европа на 9 май 2016 г. Събитието е организирано съвместно от Информационното бюро на Европейския парламент и Представителството на Европейската комисия в България.

За групата ученици от ІХ, Х и ХІ клас, отбелязването на Деня на Европа на 8 и 9 май 2016 год. ще остави незабравими спомени с туристическата обиколка на центъра на София на тема "Разходки с ЕВРО находки", обиколка през най- знаковите места за българското членство в Европейския съюз и общата ни европейска история, "спирките", на които бяха засегнати интересни теми от историята на ЕС и пътя на България към обединена Европа.

При посещението в Дома на Европа времето мина неусетно с любопитни презентации, различни дейности и забавни игри с награди, снимки в специално подготвен кът.

Елена Стефанова- главен учител

Категории: Дейности и инициативи | Views: 656 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/3
Общо бр. коментари: 0
avatar