Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2015 » Февруари » 25 » „ДЕН НА РОЗОВАТА ФЛАНЕЛКА”
15:57
„ДЕН НА РОЗОВАТА ФЛАНЕЛКА”

Стана традиция във Второ СОУ „Проф. Никола Маринов” последната сряда от месец февруари да се отбелязва Световният ден за борба с насилието в училище, известен още като „Ден на розовата фланелка” /Pink Shirt Day/

За изразяване на отношение и позиция към тормоза в училище по класове и паралелки се инициираха събития, дискусии, разговори.

Училищният парламент направи предложение цялостната дейност в училище по оттбелязването на СВЕТОВНИЯ ДЕН ЗА БОРБА С НАСИЛИЕТО В УЧИЛИЩЕ да приключи с общоучилищна изява.

На 25.02. 2015год. се организира и реализира КАРАОКЕ парти под наслов „Не на насилието в училище”

Учениците от паралелките по музика под ръководството на преподавателя г-н Стефан Димитров се представиха много добре, предизвикаха интерес сред съучениците си и подчертаха, че всички участници в събитието са: ЗА ПРИЯТЕЛСТВОТО, ВЗАИМОПОМОЩТА И ТОЛЕРАНТНОСТТА.

В благородната инициатива активно се включиха и ученици от 11 в клас, които представиха историята за възникване на „Деня на розовата фланелка” и още веднъж ясно и високо изразиха своята позиция за НЕНАСИЛИЕ в училище.

Категории: Дейности и инициативи | Views: 698 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
avatar