Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2015 » Февруари » 18 » Един необикновен ден
12:15
Един необикновен ден

Днес за учениците от ІІ б и ІІ в класове на ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов” бе един вълшебен и необикновен ден. Те имаха удоволствието да проведат своя час по Околен свят в зала „Лондон” на Кибер центъра в училището.

Учениците от ІІ б клас работиха по темата „Как се развиват растенията”. Разделени на групи те обогатиха своите знания за билките в родния край, грижите за стайните и градински растения, използвайки съвременни средства за информация.

С помощта на таблети малките ученици от ІІ в клас се впуснаха във вълнуващи приключения из света на Космоса. Изследователите наблюдаваха планетата Земя, проследиха движението й около Слънцето и движението около оста й. Нагледно се убедиха в промените на сезоните, смяната на деня с нощта.

Приключенията продължават и в следващите часове.

 

Категории: Иновативни практики | Views: 929 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar