Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2012 » Юли » 4 » Финално състезание на клуб ,,Велотуризъм и безопасно колоездене”
11:17
Финално състезание на клуб ,,Велотуризъм и безопасно колоездене”
 
 
На 2.07.2012г. във Второ СОУ ,, Проф. Н.Маринов” гр.Търговище учениците от клуб,,Велотуризъм и безопасно колоездене” по проект ,,УСПЕХ” проведоха финално състезание по Приложно колоездене и майсторско управление на велосипеда /финална изява /.
Под ръководството на своя преподавател Пламен Иванов малките велосипедисти демонстрираха знания и умения, придобити по време на заниманията в клуба .Майсторски управляваха своите велосипеди по сложното трасе и показаха увереност при прилагане на правилника за движение като велосипедисти.
Всички участници в клуба бяха отличени с грамоти, връчени от директора на Второ СОУ г-жа Галя Панайотова и полицейски инспектор И.Костадинов.
Ръководител ИИД: Пламен Иванов
Категории: "УСПЕХ" | Views: 786 | Добавено от: MRebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar