Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2014 » Март » 28 » ІІ СОУ Търговище – училище на победителите!
14:50
ІІ СОУ Търговище – училище на победителите!

Първа награда спечели ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище в конкурса „Училищният сайт - съветник за мен и другите около мен”, организиран от РИО Търговище и партньори. На 27.03.2014 г. в зала 74 на Община Търговище бяха отчетени резултатите от състезанието. Дарина Димитрова – началник на РИО Търговище – връчи наградите и грамотите на победителите. Тя поздрави всички участници в конкурса, като пожела той да стане ежегоден.

Екипът на ІІ СОУ:

Елеонора Панайотова – помощник-директор

Мехмед Реби – компютърен специалист

Йорданка Филева – главен учител по български език и литература

Сайтът на ІІ СОУ получи най-много точки в комплексното класиране. Председател на журито бе Невяна Захариева, членове – ученици, родители, учители по ИТ, директори на училища, експерти в РИО, журналисти, дизайнери от рекламни къщи. Гласуването се извърши онлайн в защитен с парола модул. Основните критерии за оценка: лесен и удобен за навигация интерфейс; атрактивност; иновативност; наличие на информация за учебния процес; подкрепа на обучението с подходящи ресурси и препратки; актуалност на информацията; брой публикации за оценявания период. Основен координатор на конкурса бе Виолета Михайлова - старши експерт по информационно осигуряване в РИО – Търговище.

Директорът на училището Галя Панайотова благодари на всички, които дават своя принос ІІ СОУ да затвърди името си като „Училище на победителите“!  

Повече информация ТУК


  

  

Йорданка Филева
главен учител по български език  и литература

Категории: Конкурси | Views: 1123 | Добавено от: Rebi | Rating: 3.0/2
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar