Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2014 » Октомври » 24 » Имало едно време…
11:34
Имало едно време…

Всички ние – деца и възрастни обичаме приказките. На 23.10.2014 година ученици и учители от начален етап при ІІ СОУ „ Проф. Никола Маринов” посетиха театралната постановка „ Истинският крал на Азириут”.

Чрез пиесата на Лиляна Байлова творческият колектив на Драматичен театър – Търговище поднесе приказна история за вечната борба между доброто и злото. Мечтата на Аврора да стане кралица я поставя на изпитания и в смъртна опасност. Те бяха преодолени чрез голямата любов и смелост на Никодим - брат на Аврора. Лошият магьосник бе победен.

Цветните костюми, чудният декор и омайващата музика потопиха учениците в магията на театъра. Заедно с актьорите те съпреживяха случващото се на сцената. Децата напуснаха театъра емоционално обогатени от видяното и убедени, че винаги доброто побеждава.


Председател на методическо обединение
на началните учители
Милена Тенчева

Категории: Дейности и инициативи | Views: 576 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
avatar