Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2016 » Май » 10 » Информационен щанд за Деня на Европа във ІІ СОУ Търговище
08:33
Информационен щанд за Деня на Европа във ІІ СОУ Търговище

На 9 май 2016 г. членовете на клуб „Евронавигатор“ при Второ СОУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище отбелязаха Деня на Европа, като организираха информационна кампания за своите съученици и учители. В началото на учебния ден деветокласниците Назмие, Полина, Айсун, Владислава, Десислава и Цветан подредиха импровизиран щанд във фоайето на училището.

Те раздадоха много материали – младежко познавателно списание „Европа“, различни брошури, туристически карти, ръководства за правата на гражданите на Европейския съюз и др., осигурени от Представителството на Европейската комисия в България. Интерес към инициативата на младите „евронавигатори“ проявиха всички, защото 9 май е Ден на Европа, на мира, обединението и толерантността. Галя Панайотова, директор на училището, поздрави учениците за ентусиазма и им пожела да продължават да формират европейски дух и европейско съзнание у младите хора.

Със своята дейност членовете на клуб „Евронавигатор“ утвърждават и развиват духовните ценности на Европейския съюз сред съучениците си.

Йорданка Филева – главен учител

 

Категории: Клуб "Евронавигатор" | Views: 1156 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar