Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2013 » Февруари » 14 » Изключителен успех – изложба на ІІ СОУ на „Шипка” 6
16:20
Изключителен успех – изложба на ІІ СОУ на „Шипка” 6
Съюзът на българските художници покани младите таланти по изобразително изкуство от ІІ СОУ „Професор Никола Маринов” гр. Търговище да експонират свои творби на едно от най-престижните места в страната – галерията на ул. „Шипка” 6 в столицата.
Поканата е в резултат на поредицата, вече традиционни, изложби на наши ученици в София. 
Изложбата е по повод  1 ноември – Ден на народните будители. Ще бъде открита в деня на празника от госпожа Анелия Николаева – изкуствовед в Националната художествена галерия. На откриването ще присъстват г-жа Галя Георгиева – главен експерт по изобразително изкуство в МОМН, г-н Любен Генов – председател на Съюза на българските художници.
Жителите и гостите на столицата ще имат възможност да се запознаят с творчеството на младите художници в периода 1 ноември – 30 ноември 2013 г..

 
Категории: Актуални събщения | Views: 827 | Добавено от: MRebi | Rating: 4.7/3
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar