Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2013 » Юни » 27 » ХТК “Добротворчество” – заключителна изява
14:31
ХТК “Добротворчество” – заключителна изява
Заключителната изява на творчески клуб „Добротворчество” по проект УСПЕХ се проведе на 25. 06. 2013 г. в Актовата зала на Второ СОУ „Проф. Н. Маринов”. Гости на изявата бяха г-жа Стойка Теодосиева – творец и общественик, г-жа Емилия Хараланова – организатор в Младежки дом, учители, родители и ученици. Акцент в програмата беше представянето на първото по рода си портфолио на творческия клуб. 
Акцент в програмата беше представянето на първото по рода си портфолио на творческия клуб. Много настроение имаше в драматизацията на „Пипи тръгва на училище” от книгата „Пипи Дългото чорапче”. Част от „добротворците” прочетоха свои любими творби, получили награди на различни конкурси. Ръководителят на клуба връчи на учениците Удостоверения за участие в ХТК „Добротворчество”. 
Трогателни бяха думите на г-жа Теодосиева, която поздрави участниците. В знак на своето приятелство тя подари на клуба последната си стихосбирка „Очаквайте ме с изгрева”.
 
 
 

Зорница Апостолова 
ръководител на ХТК „Добротворчество”
Категории: "УСПЕХ" | Views: 885 | Добавено от: MRebi | Rating: 5.3/3
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar