Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2014 » Февруари » 3 » Клуб ФТА “Мисионис“- представителна изява
16:39
Клуб ФТА “Мисионис“- представителна изява
Учениците  участници  в клуб ФТА"Мисионис" са танцьори  в ансамбъла на ІІ СОУ "Проф. Никола Маринов". Във тази връзка е стемежът  им за  запознаване с фолклорни хора от дадената етнографска област, усвояване на стил за изпълнение, заучаване на танцови комбинации и обогатяване репертоара на ансамбъла.
От  ноември 2013г. участниците в клуба започнаха да разучават нови фолклорни хора, поставени са и два нови за репертоара танца. С методична работа, точност на репетициите и редови посещения на заниманията,  те са  усвоени. Стилът на изпълнение е почустван от танцьорите.
За да има динамична връзка между съдържанието на обучението и  практическата насоченост на дейността на клуба , танцьорите  изпълниха  танцова програма пред  ученици- участници в ансамбъла на 28 януари 2014 година от 15.30ч.



Ръководител:  И.Василева
Категории: "УСПЕХ" | Views: 693 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar