Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2013 » Юли » 8 » Клуб ,,Плувам и спортувам сред природата” с финална изява по проект УСПЕХ
13:30
Клуб ,,Плувам и спортувам сред природата” с финална изява по проект УСПЕХ
На 29.06.2013 г. се проведе финална представителна изява на Клуб ,,Плувам и спортувам сред природата” към Второ СОУ ,,Проф. Н. Маринов” - Търговище с ръководител Пламен Иванов.
 На територията на плувен комплекс ,,Блу Меджик” всички участници демонстрираха уменията си по плуване и сътвориха истински празник с весели и забавни водни игри.
През изминалите месеци участниците в клуба проведоха велоразходки из забележителностите на Търговище, поход до крепостта Мисионис,  включиха се в инициативата ,,Да почистим България...”, огласиха с весела си глъчка и игри парковете на нашия град.
 Незабравими ще останат миговете и емоциите , които участниците в клуба преживяха заедно на водния комплекс и създадоха нови приятелства между децата!





Категории: "УСПЕХ" | Views: 1001 | Добавено от: MRebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar