Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2013 » Април » 23 » Клуб "Професията на моите родители"
10:17
Клуб "Професията на моите родители"
Вечерта на 30 март 2013 г събра във  II СОУ” Проф. Никола Маринов" родители и гости на учениците от IIIд клас, членуващи в клуб "Професията на моите родители" за тяхната финална представителна изява по проект "Успех" - Панаир на професиите.
В празнично украсената и предварително подготвена с богат  материал зала , учениците с много ентусиазъм и детска непринуденост споделиха с присъстващите своите знания за професиите и впечатления от посетените предприятия, учреждения и институции , мечти и желания за бъдещите си професии .
Вечерта се превърна в своеобразен празник , в който полезното и приятното вървяха ръка за ръка и в приятна емоция за децата, техните родители и гости. Въодушевление настъпи в залата, когато импровизираните щандове подканяха родители и гости да опитат от техните услуги и стоки.
Изявата  завърши с весел панаир и удовлетвореност от децата и родителите.


Категории: "УСПЕХ" | Views: 1200 | Добавено от: MRebi | Rating: 5.0/3
Общо бр. коментари: 0
avatar