Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2017 » Февруари » 23 » Клуб "SPRITE - Speak and Write"
16:55
Клуб "SPRITE - Speak and Write"

На 23.02.2017 в зала "Лондон" на Кибер центъра на II СУ "Проф.Никола Маринов" учениците от група SPRITE - Speak and Write интервюираха своите родители на английски език. На въпросите, вълнуващи младите хора, отговаряха г-жа Василева и г-н Чамдере, като споделяха лични преживявания и опит. Гостите събеседваха с домакините си за изкуство и спорт, отдих и свободно време, предизвикателства в професионалния живот. В непринудена атмосфера осмокласниците научиха, че приятелството и постоянството са основополагащи за техните родители, защото " приятелите са най - ценният дар" ( г-н Чамдере ) и че " всичко е възможно, стига да не се отказваме" ( г-жа Василева ).

В края на гостуването прозвуча музикален поздрав на пиано, изпълнен от г-н Чамдере, корабен механик по професия, а г-жа Василева, преподавател по немски език, поздрави участниците в групата на италиански.

 

 

 

Views: 1488 | Добавено от: Rebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
avatar