Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2013 » Април » 23 » Клуб „ Трудът на хората в миналото и днес”
10:13
Клуб „ Трудът на хората в миналото и днес”
На  30 март 2013 г се проведе финалната представителна изява на клуб „ Трудът на хората в миналото и днес”, по проект „Успех”.Участници в клуба са ученици от  III е  клас с ръководител Галина Петрова . 
В актовата зала на II СОУ” Проф.Никола Маринов"  родители и гости на третокласниците присъстваха на първия по рода си „Панаир на професиите” В празнично украсената зала бяха подредени щандове на различни фирми и учреждения . Учениците  разказаха за впечатленията си от посетените предприятия и изразиха мнението , че всяка професия е значима и уникална.
 Гостите разгледаха импровизираните щандове и опитаха с огромно удоволствие предлаганите стоки и услуги.Панаирът се превърна в своеобразен празник .


Категории: "УСПЕХ" | Views: 828 | Добавено от: MRebi | Rating: 4.0/2
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar