Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

Начало » Национален проект "Подавам ти ръка"
1 2 »

 
 
На 06.07.2012 год. във Второ СОУ „Проф. Н. Маринов” се проведе пресконференция, на която бяха отчетени резултатите от проекта „Подавам ти ръка” към МОМН по Национална програма за младежта – 2011/2015 г., Национален център „Европейски младежки програми и инициативи", Подпрограма 3 /три/: Младежко доброволчество и участие в доброволчески инициативи.
Прочети още ›››

 
 
 
 
На 15.06.2012 г. с представяне на постановката „Българи от старо време” в етнографския музей „Хаджи-Ангелова къща” и голям концерт спектакъл в Читалище „Напредък” бе проведена заключителната изява на проект „Подавам ти ръка!” на Училищното настоятелство към ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов” Търговище - към Министерството на образованието, младежта и науката, по Национална програма за младежта – 2011/2015 г., Национален център „Европейски младежки програми и инициативи", Подпрограма 3: Младежко доброволчество и участие в доброволчески инициативи.
Прочети още ›››

 
 
Традиционно стана участието на младите актьори от Първи ученически възрожденски театър „Искра любородна” при ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов” Търговище в Европейската нощ на музеите. Тази година, работейки като доброволци по проект „Подавам ти ръка!” към Национален център „Европейски младежки програми и инициативи", те подготвиха комедията „Българи от старо време” по повестта на Любен Каравелов. Ръководител на театралния състав е Здравка Радева, преподавател по литература.
Прочети още ›››

 
 
 
 
Младите актьори доброволци от проект „Подавам ти ръка” на ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов” Търговище, към Национален център „Европейски младежки програми и инициативи", с езика на изкуството доказаха своята съпричастност към каузата на доброволчеството.
Прочети още ›››


 
 
 
 
В „Библиотекар за един ден” участваха ученици доброволци от ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов” гр. Търговище, работещи по проекта „Подавам ти ръка!” към Национален център „Европейски младежки програми и инициативи".
Прочети още ›››


 
Резултати от конкурс за доброволческа книжка по проект
„Подавам ти ръка „
Прочети още ›››

 
 
 
Доброволци от проекта „Подавам ти ръка” на ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов” Търговище, към Национален център „Европейски младежки програми и инициативи", се включиха в кампанията „Да почистим България за един ден”. Да направим града си още по-чист и красив – това е каузата, към която се присъединиха всички, подкрепяйки инициативата на БТВ.
Прочети още ›››

Резултати от конкурс за ЛОГО по проект "Подавам ти ръка „
  Жури в състав:
  Галина Йорданова – ръководител на проекта
  Даниела Минчева – координатор на проекта
  Александър Христов – преподавател по изобразително изкуство
Прочети още ›››

 
 
ВНИМАНИЕ!
Екипът на проект „Подавам ти ръка „ напомня , че конкурсът за Най- добра и оригинална доброволческа инициатива ПРИКЛЮЧВА на 20 . май. Желаещите да се включат в конкурса да опишат инициативата и да предадат материалите в Доброволческия център до 20 май
Прочети още ›››


 
 
Учим се взаимно» – това бе темата, която провокира ученици доброволци от ІІ СОУ «Проф. Никола Маринов» Търговище, по проект «Подавам ти ръка», да посетят възрастните хора от Дневен център „Дар”. Директорът Светлана Янкова, трудотерапевтът Василка Асенова и целият персонал се включиха в разговора между млади и стари. Изявата е свързана с популяризиране на 2012 като Европейска година на активния живот на възрастните хора и солидарността между поколенията.
Прочети още ›››

 
 
Ученици от Х б клас при ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов”, доброволци по проект „Подавам ти ръка” към Национален център „Европейски младежки програми и инициативи”, подредиха в Регионална библиотека Търговище витрина, посветена на 125 години от рождението на Димчо Дебелянов. Те подбраха от фонда на библиотеката различни издания на стихосбирки, спомени на поета и на негови съвременници, както и литературна критика за най-нежния български лирик.
Прочети още ›››

 
ЖУРИТО ЗА ОЦЕНЯВАНЕ НА ПРОЕКТИТЕ ЗА ЛОГО НА ТЕМА „ПОДАВАМ ТИ РЪКА” ,
 УДЪЛЖАВА СРОКА ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПРЕДЛОЖЕНИЯТА
ДО КРАЯ НА МЕСЕЦ АПРИЛ 2012 Г.
 
УСЛОВИЯТА ОСТАВАТ СЪЩИТЕ.
Прочети още ›››

1-12 13-24