Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2016 » Ноември » 11 » Националната кампания ,,Да бъдеш баща“
14:03
Националната кампания ,,Да бъдеш баща“

Учениците от VI а клас при Второ СУ ,,Проф. Никола Маринов“ гр. Търговище, с класен ръководител Десислава Станкова, се присъединиха към Националната кампания ,,Да бъдеш баща“ от 07.11.2016 г. до 11.11.2016 г., чиято цел е да  насочи общественото внимание върху значимостта на бащината роля за пълноценното развитие на детето.

През седмицата посветена на бащата шестокласниците получиха специална задача, която им бе поставена от г-жа Симона Панова - преподавател по български език и литература. Тя се състоеше в това да напишат съчинение на тема ,,Баща мечта“. Включването в инициативата до толкова завладя учениците, че те представиха цели проекти, в които показаха важни, интересни и щастливи моменти с родителите. Подкрепени със снимков материал, чрез различни илюстрации и рисунки, възпитаниците посочиха, че бащината любов е също толкова важна за развитието на детето, колкото майчината.

Много емоционално протече и гостуването на татковците в часа на класа, който бе под надслов „Днес татко е в клас“. Родителите показаха, че и те са значими в живота на децата в училищното ежедневие, разказаха за своята професия и отговаряха на други въпроси, които вълнуват децата. На края на часа всеки един ученик получи уникален подарък.  

 

Категории: Дейности и инициативи | Views: 1200 | Добавено от: Rebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar