Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2015 » Април » 7 » Награди от конкурса „Слово и багра“
15:16
Награди от конкурса „Слово и багра“

Три отличия спечелиха ученици от Второ СОУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище в конкурса за творчество „Слово и багра” 2015 г., който премина под мотото „Колкото повече, толкова повече”.

Раздел „Изобразително изкуство“

І място - Георги Дросев – ІХ клас

Раздел „Литературна творба“

ІІ място - Десислава Георгиева – VІІІ в клас

ІІІ място – Мерал Хакъ – ХІ а клас

На 01.04.2015 г., на тържествена церемония в Младежкия дом, отличените получиха грамоти и предметни награди. Присъстваха ученици, учители и родители от Търговище. За всички организаторите бяха подготвили и музикални поздрави.

Конкурсът се реализира като част от дейностите по проект „МИКЦ – Търговище – в подкрепа на младите хора”, изпълняван от сдружение „Мисионис” в партньорство с Младежки дом и Община Търговище и финансиран от Министерството на младежта и спорта по Национална програма за младежта.

 

Категории: Конкурси | Views: 576 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
avatar