Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2016 » Ноември » 22 » Награди за младите художници на ІІ СУ Търговище
10:30
Награди за младите художници на ІІ СУ Търговище

В ХVIII национален конкурс „Космосът – настояще и бъдеще на човечеството”, в раздел „Рисунка“, две поощрителни награди спечелиха ученици от Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище.  Това са младите художници:

Сесил Ангелова Атанасова, на 14 години, с научен ръководител Диана Ангелова, старши учител по изобразително изкуство, за рисунка на тема „Човекът и Космосът“

Александър Илиев Александров, на 17 години, с научен ръководител Татяна Панайотова, старши учител по изобразително изкуство, за рисунка на тема „На луната“

Конкурсът е включен в Националния календар за изяви по интереси на МОН и се ползва с подкрепата на българските учени, работещи в областта на изследването на Космоса. На 01.11.2016 г. в Националния политехнически музей София генерал Георги Иванов, първият български космонавт, връчи наградите на отличените ученици.

Йорданка Филева – главен учител

Категории: Конкурси | Views: 826 | Добавено от: Rebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar