Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2015 » Февруари » 19 » „Научихме за Апостола“ – проект на учениците от ПИГ ІІІ клас
15:56
„Научихме за Апостола“ – проект на учениците от ПИГ ІІІ клас

Учениците от ПИГ III клас с възпитател Радка Атанасова, Второ СОУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище, отбелязаха 142 г. от обесването на Васил Левски. В продължение на седмици те работиха по своя проект „Научихме за Апостола“, а на 19.02.2015 г. представиха резултатите от него. Третокласниците изработиха табло с биографични данни и портрети на Апостола, рисунки, създадени от тях в часовете за дейности по интереси. Учениците подбраха, прочетоха и споделиха със съучениците си интересни разкази и стихотворения, посветени на живота и делото на Левски.

Дейностите по интереси са една от възможностите за осъществяване целите на патриотичното възпитание в полуинтернатните групи. Чрез тях децата усъвършенстват своите умения, учат се да работят в екип, да бъдат инициативни.

 

 

 

Йорданка Филева – главен учител
по български език и литература

Категории: Дейности и инициативи | Views: 634 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar