Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2012 » Май » 3 » Обучение за работа със заинтересовани страни
14:53
Обучение за работа със заинтересовани страни
 
На 02.05.2012 г. във ІІ СОУ «Проф. Никола Маринов» Търговище се проведе вътрешноучилищна квалификационна форма на тема «Работа със заинтересовани страни». По същата тема Галина Йорданова, помощник-директор по учебната дейност, присъства на тридневно обучение в НИОКСО /Национален институт за обучение и квалификация в системата на средното образование/ в Банкя. На заседание на педагогическия съвет тя запозна присъстващите с разгледаните по време на обучението теми и казуси: общоевропейски и национални политики в областта на образованието и обучението, основни насоки на стратегическото планиране, идентифициране и анализ на заинтересовани страни, консултационен процес и изработване на комуникационен план. Галина Йорданова заяви, че средното училище излиза от своето обособено пространство и получава подкрепа на обществени звена, които, на пръв поглед, са максимално отдалечени от образователната система.
Това е една от разнообразните дейности в училището, свързани с иновативната практика „Заедно, задружно, с общи усилия” за националния конкурс за иновации в управлението. Очакванията ни са да градим заедно със заинтересованите страни не училищна или учебна среда, а училищна общност, която подкрепя и гарантира развитието на всеки ученик.
Йорданка Филева
Училищн пресцентър
ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов” Търговище
Категории: Иновативни практики | Views: 778 | Добавено от: MRebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar