Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2012 » Април » 24 » Oтборно състезание между клубoве по проект УСПЕХ
12:54
Oтборно състезание между клубoве по проект УСПЕХ
 
На 29 март 2012 г. от 10.45 часа се проведе отборно състезание между клуб „Компютърни анимации и уеб сайтове” V клас с ръководител: В. Петрова и клуб „Компютърни анмации и уеб сайтове” VI клас с ръководител: М. Ангелова към ІІ СОУ ”Проф. Н. Маринов” гр. Търговище по ПРОЕКТ BG051PO001-4.2.05-0001 „Да направим училището привлекателно за младите хора”. Състезанието се проведе в компютърна зала №1 на училището. Темата на мероприятието беше: „Междинно представяне на изготвените работи и отборно състезание”.
Жури на състезанието бяха преподаватели по информационни технологии от ІІ СОУ ”Проф. Н.Маринов” с председател: Петя Грудева и членове: Венка Петрова и Мария Ангелова. Състезанието се проведе в седем кръга, в което учениците, разделени в отбори по трима, съставяха компютърна анимация, пъзел, лабиринт, решаваха няколко логически задачи и др. Класирането на отборите беше извършено по бързина на поставената задача и качество на изпълнението. След състезанието учениците представиха изготвените работи до момента пред съучениците си и журито. Уеб сайтовете бяха на теми: „Екология", „Седемте чудеса на света", „Научете повече за кучетата", „Ламбурджини", „Моторите", „Стан", „Приключенията на Шарпей" и др. Компютърни анимации бяха по темите „Архитектура над облаците", „Принцесите на Дисни", „Котките, Ягуарът", „Забавни игри", „Черни Дупки", „Декоративни рибки", „Костенурки", „Най-добрият приятел на човека" и др.
Всички ученици получиха сертификати за участие в състезанието и грамоти за класиралите се отбори на първите три места.
Категории: "УСПЕХ" | Views: 923 | Добавено от: MRebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
avatar