Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2015 » Май » 19 » Отличия от „България в картини и слово“
13:43
Отличия от „България в картини и слово“

Три ученички от Второ СОУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище са отличени във Втория национален конкурс „България в картини и слово“ 2015, в раздел „Литературно творчество“. На 13.05.2015 г. в зала 74 на Община Търговище се проведе тържествената церемония за отчитане на резултатите от надпреварата и награждаване на първенците:

Борислава Бончева ХІ а клас – специалната награда на Кмета на Община Търговище д-р Красимир Мирев

Мила Ванкова VІІІ г клас – специалната награда на Регионална библиотека „Петър Стъпов“ Търговище

Десислава Георгиева VІІІ в клас – специалната награда на Регионален исторически музей Търговище

Конкурсът е включен в Националния календар за извънучилищни дейности на МОН за 2014/2015 учебна година. Провежда в три раздела: литературно творчество, рисунка, идеен проект. В него участваха 1278 произведения от населени места на 25 областни центъра на България: София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Хасково, Ловеч, Монтана, Велико Търново, Ямбол, Добрич, Видин, Шумен, Силистра, Русе, Кърджали, Благоевград, Пазарджик, Перник, Сливен, Габрово, Плевен, Разград, Кюстендил и Търговище.

Организатор на националната изява е Обединен детски комплекс Търговище.

 

Категории: Конкурси | Views: 697 | Добавено от: Rebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
avatar