Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2017 » Април » 19 » Отлично представяне на четвъртокласници в Националната ученическа конференция по гражданско образование в Добрич
09:20
Отлично представяне на четвъртокласници в Националната ученическа конференция по гражданско образование в Добрич

На 08.04.2017 г. екип от ученици и учители от Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище спечели много награди в заключителния етап на Националната ученическа конференция по гражданско образование „Семейство – училище – общество” в гр. Добрич. За този етап се класираха 10 четвъртокласници от училището с авторови приказки и рисунки.

Пред голяма конкуренция от Русе, Добрич, Силистра, Плевен и други градове те представиха своите произведения и отговаряха на въпроси, зададени от компетентното жури. В крайното класиране нашите ученици заеха:

І място за рисунка - Никол Михайлова от ІV г клас

ІІ място за авторова приказка- Карина Спасова – ІV д клас

ІІІ място за авторова приказка - Гамзе Екремова – ІV д клас

Ръководители на учениците са Антоанета Стоянова – старши учител, и Кристина Димитрова – учител в начален етап на Второ СУ Търговище.

Националната ученическа конференция по гражданско образование "Семейство - училище - общество" се организира от Средно училище "Св. Климент Охридски” гр. Добрич.

 

Йорданка Филева – главен учител

Категории: Конкурси | Views: 1584 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar