Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2012 » Юни » 18 » ПРЕДСТАВИТЕЛНА ИЗЯВА НА КЛУБ „КОМПЮТЪРНИ АНИМАЦИИ И УЕБ САЙТОВЕ”
09:20
ПРЕДСТАВИТЕЛНА ИЗЯВА НА КЛУБ „КОМПЮТЪРНИ АНИМАЦИИ И УЕБ САЙТОВЕ”
 
На 13 юни 2012 г. от 12.15 часа се проведе представителна изява на клуб „Компютърни анмации и уеб сайтове” VI клас с ръководител Мария Ангелова към ІІ СОУ ”Проф. Н. Маринов” гр. Търговище по ПРОЕКТ BG051PO001-4.2.05 „Да направим училището привлекателно за младите хора”. Мероприятието се проведе в компютърна зала №1 на училището в продължение на четири учебни часа на тема: „Представяне на изготвените работи пред публика”.
Гост на мероприятието беше г-жа Венка Петрова- преподавател по информатика и информационни технологии. Учениците представиха изготвените проекти на теми: ”Екология”, ”Архитектура над облаците”, ”Котките”, ”Забавни игри”, ”Най-добрият приятел на човека”, ”Ламбoрджини”, ”Моторите”, ”Стан”, ”Приключенията на Шарпей” и др., съставяха компютърна анимация, решаваха пъзел, лабиринт, логически задачи и др.
Благодарим на участниците за положения труд при изготвяне на компютърните анимации и уеб сайтове и им пожелаваме нови успехи в бъдещите проекти.
Категории: "УСПЕХ" | Views: 630 | Добавено от: MRebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
avatar