Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2012 » Юни » 18 » ПРЕДСТАВИТЕЛНА ИЗЯВА НА КЛУБ „КОМПЮТЪРНИ АНИМАЦИИ И УЕБ САЙТОВЕ”
09:34
ПРЕДСТАВИТЕЛНА ИЗЯВА НА КЛУБ „КОМПЮТЪРНИ АНИМАЦИИ И УЕБ САЙТОВЕ”
 
На 14 юни 2012 г. от 13.00 часа се проведе представителна изява на клуб „Компютърни анмации и уеб сайтове” V клас с ръководител Венка Петрова към ІІ СОУ ”Проф. Н. Маринов” гр. Търговище по ПРОЕКТ BG051PO001-4.2.05 „Да направим училището привлекателно за младите хора”. Мероприятието се проведе в компютърна зала №1 на училището в продължение на четири учебни часа на тема: „Представяне на изготвените работи пред публика”.
Гости на мероприятието бяха г-жа Галя Панайотова- директор на училището, г-жа Галина Йорданова- помощник-директор, г-жа Виолета Драганова- главен учител, г-жа Петя Грудева и г-жа Мария Ангелова- учители по информационни технологии, родители и ученици. Учениците представиха изготвените проекти на теми: ”Черни дупки”, ”Живота на ягуара”, ”Научете повече за кучетата”, ”Чудесата на света”, ”Костенурки”, ”Декоративни рибки” и др.
Благодарим на всички ученици за изготвените компютърни анимации и уеб сайтове и им пожелаваме нови успехи в бъдещите проекти.
Категории: "УСПЕХ" | Views: 622 | Добавено от: MRebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
avatar