Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2016 » Ноември » 28 » Проектите и новата учебна програма по български език и литература - пети клас, Второ СУ Търговище
10:18
Проектите и новата учебна програма по български език и литература - пети клас, Второ СУ Търговище

Петокласниците от Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище с много ентусиазъм и вдъхновение изготвиха проекти по темата „Представяне и самопредставяне“, свързана с обучението по български език и литература по новата учебна програма. В изработването на своите проекти учениците използваха своите дигитални компетентности за изпълнение на поставената задача - представяне на  известна личност. По този начин петокласниците разширяват уменията си за използване на електронно базирани информационни източници, за планиране на работата си с помощта на справочни материали, за четене и предаване на информация. Създаването на проект е интересна за учениците задача, чрез която се усъвършенстват знания и умения във всички области на компетентност в обучението по български език – социокултурни, езикови и комуникативни.

За своето усърдие и за креативността си всички петокласници получиха много добри и отлични оценки от учителя си по български език и литература Н. Владимирова.  

 

Йорданка Филева – главен учител

Категории: Стратегия - грамотност | Views: 1160 | Добавено от: Rebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
avatar