Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2016 » Ноември » 15 » Първокласници в библиотеката
10:12
Първокласници в библиотеката

Малките любители на книгата - учениците от група за целодневна организация на дейностите в I клас на  Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище - вече посетиха училищната библиотека. С грейнали от щастие очи, първокласниците с интерес разглеждаха пъстроцветните книжки и любопитно протягаха ръце към тях. С трепет и вълнение те търсиха изучените вече букви и разглеждаха илюстрациите. А тези, които могат да четат - Мира Владимирова, Алегзандър Иванов, Максим Маринов, Дария Христова, Константин Геров - прочетоха откъси от приказката „Житената питка”. Под ръководството на Гюлфие Велиева – учител в група, децата имаха възможност да се потопят в магията на книгата и да се докоснат до приказното вълшебство на героите. Малките ученици обещаха да станат редовни посетители на библиотеката и активни нейни читатели.

Посещението в училищната библиотека завърши с много радостни усмивки и интересни оцветяванки, които първокласниците получиха.

 

Йорданка Филева – главен учител

Категории: Стратегия - грамотност | Views: 1884 | Добавено от: Rebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar