Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2015 » Април » 4 » Първокласниците и новите технологии в училище
10:06
Първокласниците и новите технологии в училище

На 31 март 2015 г. учениците от ПИГ І клас на Второ СОУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище, със старши възпитател Цветанка Димитрова, проведоха своите дейности по интереси, работейки с интерактивния модул в училището. Те предварително научиха много неща за предстоящия Великден и затвърдиха знанията си, като самостоятелно разгледаха презентацията за празника.0

Най-малките ученици вече са грамотни, а за тях това е особена гордост. Те се запознаха с програмата за рисуване Paint и всеки първокласник написа първата буква от името си с цвят, който желае. Интересно, вълнуващо и забавно бе и за децата, и за техните учители. Новите технологии, които се използват в дейностите по интереси, спомагат за оптимизиране на учебния процес, за създаване и усъвършенстване на дигитални умения у децата, за тяхното адаптиране към училищната среда.

 

 

Йорданка Филева – главен учител
по български език и литература

Категории: Дейности и инициативи | Views: 691 | Добавено от: Rebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
avatar